高中英语Module4MusicBorninAmericaSectionⅢIntegratingSkills学业分层测评外研版

合集下载
  1. 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
  2. 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
  3. 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。

Module 4 Music Born in America Section Ⅲ Integrating Skills Ⅰ.单句语法填空
1.He ____________(touch)beyond words.
2.Then ________(arise)the question where we could get the car.
3.He was still ________(devote)to the study of chemistry.
4.Is it quite __________(refresh)to take a bath after work?
5.They __________(beg) him to explain,but he remained dumb. 【导学号:33030043】6.They __________(protest) to the mayor that the taxes were too high.
7.I tried to make his peace with her,but ________ vain.
8.Each child learns ________________ his or her own pace.
9.The items are listed ________ order of importance.
10.They were the __________(pioneer) of the American West.
【答案】 1.was touched 2.arose 3.devoted 4.refreshing 5.begged 6.protested 7.in 8.at 9.in 10.pioneers
Ⅱ.完成句子
1.一般来说,杂志定期出版。

(come)
Generally speaking,magazines ____________ at stated periods.
2.我敢肯定,这部影片给每个观众都留下了深刻的印象。

(impression)
I am sure the film ________________ everybody who saw it.
3.他身体好极了,真有福。

(bless)
He ________________ excellent health.
4.这个方法似乎不错,但需要试验一下。

(try)
The method seems good but it needs to be ____________.
5.我正在做饭,这时听到有人喊救命。

(when)
I was cooking ______________________________.
【答案】 e out 2.made an impression on
3.is blessed with 4.tried out 5.when I heard someone crying for help
Ⅲ.阅读理解
A
Pearl Buck was the first American woman to be awarded the Nobel Prize in Literature.She wrote more than one hundred books.But most people remember Pearl Buck for her novels about China.She knew the country and its people very well.For nearly forty years,China was her home.
Pearl's parents were Caroline and Absalom Sydenstricker.They were religious workers in China.In 1892,they were visiting the United States when Pearl was born in Hillsboro,West Virginia.Three months after her birth,the family left the United States and moved back to China.
Pearl and her family lived among the Chinese people.Pearl's education began at home.Her mother taught her many of the things she would have learned in an American school.A Chinese tutor(家庭教师) taught Pearl other subjects.They included the writings of the famous thinker Confucius and Chinese reading,writing and history.When she was seven,she began reading the works of British writer Charles Dickens.Many years later,after she had become a famous author,she said that Dickens' writing style had the greatest influence on her own style.
Her first novel was called “East Wind,West Wind”.It tells the story of a Chinese girl who learns about the Western world.But it was Pearl Buck's next book that made her famous and brought her the money sh e needed.“The Good Earth” became the top selling book in the United States in 1931 and 1932.Pearl Buck won the Pulitzer Prize.The next year,Pearl Buck was awarded the Nobel Prize in Literature.
After almost forty years in China,the writer moved back to the United States.Pearl Buck gave many speeches in America.She talked to young people about the importance of a good education.She told them they needed to know more about other people around the world.Pearl Buck died in 1973,when she was eighty years old.
1.Pearl Buck is well known for ________.
A.her special experience
B.her novels about China
C.her writing style
D.her speeches
【解析】细节理解题。

根据第一段中的“But most people remember Pearl Buck for
her novels about China.”可知B项正确。

【答案】 B
2.Who affected Pearl Buck's writing style most according to the passage?
A.Her mother. B.Her tutor.
C.Charles Dickens. D.Confucius.
【解析】细节理解题。

根据第三段最后一句可知Pearl Buck自己说狄更斯的写作风格对她的写作风格的影响最大。

【答案】 C
3.Which of the following is TRUE of Pearl Buck?
A.She was the first woman to win the Nobel Prize.
B.She was born in China and lived there for 40 years.
C.Her first novel made her famous and wealthy.
D.She stressed the importance of a good education in her speeches.
【解析】细节理解题。

根据第一段第一句中的the first American woman可排除A 项;根据第二段第三句可排除B项;根据第四段第三句可排除C项。

根据最后一段中的“She talked to young people about the importance of a good education.”可知,Pearl Buck 到处演讲,告诫年轻人良好教育的重要性,故选D项。

【答案】 D
4.Which of the following is the correct order to describe Pearl Buck's life according to the passage?
a.Her “The Good Earth” became a bestseller.
b.She won the Nobel Prize.
c.She began reading the works of Charles Dickens.
d.She gave speeches in America.
A.c,a,b,d B.a,c,b,d
C.c,b,a,d D.d,b,c,a
【解析】细节理解题。

根据文章可知:a中“The Good Earth”在1931年和1932年成为美国最畅销书籍;b中获得诺贝尔奖是“The Good Earth”成为畅销书后的事情;c中Pearl Buck七岁开始读查尔斯·狄更斯的作品;d中她做演讲是回美国后的事情,故选A 项。

【答案】 A
B
A.lamb B.beef
C.pork D.chicken
【解析】细节理解题。

由文章中“Order from the following”中列举的订单可知,其中不包括lamb(羔羊肉)。

【答案】 A
6.The prices at Munchies are________.
A.lower than usual
B.bargain prices for the opening
C.lower for two people
D.lower if you spend $21.00
【解析】推理判断题。

由文章可知,所有消费数额在20美元以上的订单都可以有10%的折扣,因此选D。

【答案】 D
7.Everyone who eats at Munchies will receive a________.
A.free raffle ticket
B.lucky draw coupon
C.free meal
D.balloon and whistle
【解析】细节理解题。

由文章中“A free raffle ticket is given with every receipt.”可知,每个有收据的人都可以领到一张免费抽奖券。

【答案】 A
8.I will find out who has won the trip to Western Australia when I________.
A.watch Channel 3 television
B.come down to Munchies at noon
C.read TheStraitsTimes on the 15th of January
D.attend the lucky draw at Munchies Food Hall
【解析】细节理解题。

由文章中“Winner to be announced in TheStraitsTimes on the 15th of January”可知,获奖者名单将在1月公布。

【答案】 C
Ⅳ.阅读填句
iPads vs.Textbooks
What if you could have your whole backpack at the touch of your fingertips?In the first month of the Apple iPads release,25 million were sold!People all over the world use iPads for all sorts of different things,but one of their finest qualities is the ability to be a textbook.__1__
To begin with,iPad are less expensive.Textbooks become outdated and schools have to buy new books,but with an iPad schools can update them for free.__2__Schools don't have to spend $500 every year for iPads because they last a while and can be updated.
__3__Students usually have multiple classes,which results in multiple textbooks.Heavy backpacks filled with books can cause back problem.A solution to
that is an iPad,which only weighs 1.33 pounds and can hold all of a student's textbooks.
Third,schools should get rid of their textbooks and get iPads because they have more capabilities.Some might think all of the apps are distracting,but the apps actually make iPads more efficient __4__ Textbooks cannot do those tasks,but iPads can easily do them with just a tap of the fingertip.
Lastly,iPads are a better choice for schools instead of textbooks because these devices allow students to access their learning anywhere at any time.__5__With iPads,they find it easier to get their homework done.
In conclusion,schools should get rid of their clumsy textbooks and switch to iPads.iPads have allowed this generation to have their entire backpack in the palm of their hands.
A.These tablets are perfect for busy students.
B.Second,iPads cost less and are more popular.
C.Therefore,they can use the saved money for other programs.
D.iPads have already replaced textbooks in over 600 American counties.
E.Moreover,in high school,textbooks have an average of 4.8 pounds each.
F.Schools have every reason to do away with their school books and switch to iPads.
G.iPads absorb the need to buy calculators,dictionaries,and other items that are found within the device.
【答案】1-5 FCEGA。

相关文档
最新文档