部编PEP版英语六年级上册Recycle 2练习卷2(六年级)同步测试.doc

合集下载
  1. 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
  2. 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
  3. 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。

部编PEP 版英语六年级上册Recycle 2练习卷2(六年级)同步测试
姓名:_____________ 年级:____________ 学号:______________
一、xx 题 (每空xx 分,共xx 分) 【题文】What can you in the picture?
A. look
B. watch
C. see
【答案】C
【解析】略
【题文】The traffic lights are the in every country.
A. same
B. different
C. difference
【答案】 A
【解析】略
【题文】The traffic lights are the in every country.
A. same
B. different
C. difference
【答案】 A
【解析】略
【题文】根据短文意思判断下面句子的对错,用“T ”和“F ”表示。

Today is a sunny day. We can see the sun from the window. We also can see Zoom from the window outside. He is sleeping on his bed. He sleeps very well.
Suddenly, he hears someone shout: “It ’s time to get up, Zoom.
You ’re late for school.” Zoom gets up quickly and looks at
the clock. It ’s 6:57. Zip is shouting at him under the clock. “Hurry up, classes begin at 7:00. We are going to be late.” Zip says. Zoom takes his schoolbag and runs to the door. “Take your breakfast, Zoom.” Zip says. “We have no time.” Zoom says.“We don ’t have to go to school today.” Zip says. “What day is it today?” Zoom asks. “It ’s Saturday today. Happy April Fool ’s Day ” Zip says.
( )1. It ’s sunny today.
( )2. Zoom gets up at 6:57 every day.
()3. Zoom begins classes at 7:00.
()4. Zoom doesn’t have to go to school today.
()5. Tomorrow is Sunday.
【答案】1-5 T F T T T
【解析】略
【题文】阅读短文,根据短文内容选择正确的答案。

I am Helen. I’m twelve years old. I’m a student. I like Chinese art very much. I have learned Chinese art for two years. I love my family very much. My mother is a doctor. She hates smoking but likes cooking. She likes shopping, too. My father is an engineer. He works in a company. He likes smoking but hates shopping. He likes playing sports, too. He’s a football fan.
1. How old is Helen? She is ______.
A. 20
B. 12
2. Helen’s mother works in a ______.
A. doctor
B. hospital
3. What’s Helen’s mother’s hobby?
A. Cooking.
B. Smoking.
4. What’s Helen’s father’s hobby?
A. Playing sports.
B. Shopping.
5. What’s Helen’s father?
A. He’s an engineer.
B. He works in a company.
【答案】1. B 2.B 3.A 4.A 5. A
【解析】略
【题文】I’m Lucy. I live in the country. My mother is a nurse. My father is an engineer. He works in a car factory. They work in the city, but it’s not far from here. They go to work by car every day. My father likes driving to work, because it’s very fast. My parents are going to take a trip with me this weekend. We are going to Guangzhou by car. We will have a good time.
根据短文内容,选择正确答案。

1. Lucy’s mother works in a ________.
A. country
B. city
2. Lucy’s father is an ________.
A. engineer
B. designer
3. Lucy’s father goes to work ________.
A. on foot
4. Lucy is going to ________ on the weekend.
A. wash clothes
B. take a trip
5. They are going to Guangzhou ________.
A. next Sunday
B. this Sunday
【答案】1-5 B A B B B
【解析】略
【题文】阅读短文,根据短文内容,判断对错,对的在题前的括号内打“√”,错的打“×”。

It is Sunday today. My parents, my brother Tom and I are all at home. My father is washing his car. He is going to Beijing tomorrow. He is going there by car. My mother is putting the flowers under the sun. Then she is going to buy some flower seeds. Tom is drawing a picture. There are many clouds in his picture. I am very busy. I’m doing my homework.
( ) 1. Today is sunny.
( ) 2. Tom’s father is going to Beijing on Saturday.
( ) 3. Tom’s father is going to Beijing by car.
( ) 4. Tom’s mother is buying some flowers seeds now.
( ) 5. Tom’s doing housework.
【答案】1-5 ××√××
【解析】略
【题文】Read and fill in the chart.(填表)
A: Feng Yang, what does your mothelMike’s parents 3.________
【答案】1. worker 2. teacher / English teacher 3. engineer
【解析】略
【题文】阅读短文,选择正确的答案,并将其字母符号填在句子前面的括号里。

The water can be ice. When water gets to 0 degree, it becomes ice. When water freezes, it gets bigger. If you want to freeze a bottle of water, leave some roomfor the ice to expand(膨胀). Otherwise, the bottle becomes pieces of glasses.
( ) 1. Can the water become ice?
A. Yes, it can.
B. No, it can’t.
( ) 2. When water gets to______, it becomes ice.
A. 0 degrees
B. 100 degrees
( ) 3. What does the word freeze mean?
A. 结冰
B. 加热
( ) 4. What does the word room mean?
A. 房间
( ) 5. Choose a title(题目) for this article.
A. The ice
B. The vapour
【答案】1-5 A A A B A
【解析】略。

相关文档
最新文档