潍坊高新技术产业开发区九年级英语下册 Moudle 3 Life now and then Uni
- 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
- 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
- 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。
山东省潍坊高新技术产业开发区九年级英语下册Moudle 3 Life now and then Unit 2 I think life is better today学案(无答案)(新版)外研版
编辑整理:
尊敬的读者朋友们:
这里是精品文档编辑中心,本文档内容是由我和我的同事精心编辑整理后发布的,发布之前我们对文中内容进行仔细校对,但是难免会有疏漏的地方,但是任然希望(山东省潍坊高新技术产业开发区九年级英语下册Moudle 3 Life now and then Unit 2 I think life is better today学案(无答案)(新版)外研版)的内容能够给您的工作和学习带来便利。
同时也真诚的希望收到您的建议和反馈,这将是我们进步的源泉,前进的动力。
本文可编辑可修改,如果觉得对您有帮助请收藏以便随时查阅,最后祝您生活愉快业绩进步,以下为山东省潍坊高新技术产业开发区九年级英语下册Moudle 3 Life now and then Unit 2 I think life is better today学案(无答案)(新版)外研版的全部内容。
Module 2 Education Unit 2 What do I like best about school?Step1 Pre—reading: look at the photos and see what you can see。
Step2一读: Read the passage quickly and say where you think it comes from。
A、A dictionary
B、A storybook
C、A composition
二读:分段式阅读:
(1)Read para 1&2 and answer:
1、How long has Susie been at River School?
2、If she passes her exams, how long will she stay there?
3、When did she start primary school?
4、How far is River School from her home?
(2)Read para.3 and complete the inf ormation。
Every weekday
1.time :
2.Before class:
then:
The headteacher
4. Lessons : begin:
each lesson last:
5. a break:
6。
then: another ______, then lunch ____________。
7. two more lessons ____________.
(3)Read para 4 and answer:
1、汉译英:Some people learn German instead of French。
2、What is lucky for her?
(4)Read para 5, can you fin d out the after—school activities at River Sc hool? Step3 work in pairs. Talk about Susie Thompson's weekday。
Step4重点词组
1.通过考试
2.一所中学
3.离。
..多远
4.小学
5.出勤
6.缺席
7.去礼堂
8.我们的校长
9.告诉我们学校的消息
10.持续一小时
11.休息一会
12.另一节课
13.另外两节课
14.取代
15.有一个巨大的运动场
16.谈论我们的进步
Step6 堂堂清
Complete the questions with the words in the box。
Absent bell pass weekdays
1 When do you hear a at school?
2 Who is from school today?
3 What do you usually do on ?
4 How many marks do you need to the English exam?
Colorful school life
As students of modern times, we have colorful school life. Every day, we get lots of knowledge on different subjects in class. And our school organizes many activities. In this way, they can help us put what we have learned into practice。
After class, we take part in all kinds of activities, such as playing football,basketball, badminton and so on。
They are good for our health. Besides, we are able to join in the music group, art group。
There we can enjoy famous works, learn to play instruments(乐器) or draw pictures。
There are chances for us to use computers and talk with some foreign teachers anything we are interested in at the Eng lish corner。
Now, most of us may play computers freely and have a good sense of spoken English. In addition to these after—activities, there are still many others, such as sports meeting, social investigation(社会调查)。
All those activities make our school life attractive and interesting. I’m sure they are very useful for us。
1。
What does the writer think of his school life?
A。
Boring B。
Hard C. Interesting D. He has no idea。
2。
Which of the following is NOT talked about?
A. Sports meeting
B. Music group C。
School life D。
Debate
3。
What do they do at the English corner?
A. Play computer games B。
Talk to each other in English
C。
Listen to music D。
Draw pictures
4. What’s the main idea of this passage?
A. A student’s ide al school
B. A student’s school life
C. A student’s plan for the future D。
A student’s problem
Step8 Write a passage about your school life。
Use the timetable in Activity 5 and the list you made in Activity 6 to help you. Say:
●When you go to school
●How you get there
●How long y ou have been at this school
●What your daily timetable is
●What subjects you are taking this term
●What other events and activities there are during your school year
●What you like best about school。