高中英语 综合技能测试5 新人教版选修7-新人教版高二选修7英语试题

合集下载
  1. 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
  2. 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
  3. 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。

Unit 5 综合技能测试
时间:120分钟,总分为:150分
第一局部:听力(共两节,总分为30分)
第一节(共5小题;每一小题1.5分,总分为7.5分)
听下面5段对话。

每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最优选项,并标在试卷的相应位置。

听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。

每段对话仅读一遍。

1.What did the woman do this afternoon?
A.Shopping. B.Swimming. C.Skating.
2.Where does this conversation take place?
A.In a park. B.Beside a lake.
C.In a forest.
3.How many grandchildren does the woman have?
A.Three. B.Four.
C.Five.
4.How much is the cheaper one?
A.5 dollars. B.15 dollars.
C.20 dollars.
5.What do we know about the man?
A.He likes his new job very much.
B.He makes very little money now.
C.He is busy with his new job now.
第二节(共15小题;每题1.5分,总分为22.5分)
听下面5段对话或独白。

每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A,B,C三个选项中选出最优选项,并标在试卷的相应位置。

听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每一小题5秒钟;听完后,每一小题将给出5秒钟的作答时间。

每段对话或独白读两遍。

听第6段材料,回答第6至7题。

6.What's the woman's difficulty when she learns by herself?
A.She feels it is boring to learn by herself.
B.She has no one to answer her questions.
C.She doesn't understand the books at all.
7.When will the woman go to the man's office? A.This Wednesday.
B.Next Friday.
C.Next Wednesday.
听第7段材料,回答第8至10题。

8.What was the woman doing?
A.Driving on the way.
B.Waiting for the man.
C.Changing a flat fire.
9.Why didn't the man call the woman?
A.Because he lost his cellphone.
B.Because he left his cellphone home. C.Because he didn't know the woman's number. 10.What are they probably going to do now? A.Find a restaurant.
B.Go shopping.
C.Buy a new cellphone.
听第8段材料,回答第11至13题。

11.What did the woman do last night?
A.She had a quarrel with her mother.
B.She tried to go to Paris without her mother. C.She told her mother she would travel with her. 12.What does the man think of the woman's mother? A.She is happy for the woman.
B.She makes a lot of money.
C.She loves the woman very much.
13.What will the woman do tonight?
A.Give her mother a chance to explain.
B.Say sorry to her mother.
C.Plan for her college.
听第9段材料,回答第14至17题。

14.How old was J. K. Rowling when she wrote Rabbit?
A.Six. B.Seven.
C.Thirteen.
15.When did J. K. Rowling first have the idea to write HarryPotter?
A.In 1992. B.In 1990.
C.In 1997.
16.In winter, where did J. K. Rowling usually write when she started to write HarryPotter?
A.In a caf. B.At home.
C.In her office.
17.What do we learn about J. K. Rowling from the conversation?
A.She was born in the big city of Bristol.
B.Her husband had left her before she wrote HarryPotter.
C.She had a very happy childhood.
听第10段材料,回答第18至20题。

18.What kind of feeling do people connect red to?
A.Anger. B.Sadness.
C.Loneliness.
19.Which of the following is a cheerful and lively color in people's opinion?
A.Blue. B.Purple.
C.Yellow.
20.How many colors are mentioned in the passage?
A.Six. B.Seven.
C.Eight.
答案:1-5 ACBBC 6-10 BCBAA 11-15 ACBAB
16-20 ABACC
听力材料:
Text 1
M:Where have you and the children been?
W:We spent the whole afternoon shopping for a coat for Jenny. She is going to skate tomorrow.
Text 2
W:I didn't know it would be so nice here in the forest. There are so many beautiful birds and you can see flowers everywhere.
M:And we can watch fish swimming in the clear water.
Text 3
M:That's a lovely picture of your three grandsons. Are they all here with you on holiday?
W:Yes, and I also have a granddaughter, but she wasn't born yet when that picture was taken. She is here, too, together with her mother.
Text 4
M:Sorry, but I don't want this book. It costs 20 dollars. That's too expensive for me.
W:What about this one? It's five dollars cheaper.
M:OK. Is there any difference between the books?
W:There are pictures in the expensive one.
Text 5
W:How do you like your job in the shop?
M:I left there half a month ago. I only worked there for three months. Now I work in a big company.
W:Do you like your new job?
M:No. I have to work very hard. I don't have any time to myself.
Text 6
W:Mr Hill, can I take your course on modern physics?
M:I'm sorry, but there are already too many students in the class.
W:I know. I'm a student from the business school. The course isn't offered at my school, but I'm very interested in it.
M:I see. Have you studied much physics? It's not an easy course, you know.
W:Yes, I know that. I have been teaching myself for about two years, but I have no one to turn to when I have some questions.
M:Well,you can come to my office next Wednesday or Friday. If you can show me you are good enough to learn the course, I'll try to arrange for you to be in my class.
W:Thank you very much. Then I'll come next Wednesday.
Text 7
W:You are half an hour late.
M:I'm sorry. I had a flat tire.
W:Then how did you get here?
M:I had a spare tire. But I had never changed a tire before, so it took me some time.
W:Then why didn't you give me a call? I was worried.
M:I'm so sorry, but I lost my cellphone this morning. I want to buy a new one after lunch. Do you want to go with me?
W:Why not?
M:Let's go and eat first.
W:I'd like to eat Chinese food today.
Text 8
M:I heard you quarreled with your mother last night. Is that true?
W:Well, she said she would go to Paris with me this month, but she suddenly changed her mind.
M:Do you know why?
W:No. I didn't give her a chance to explain.
M:As far as I know, your mother loves you very much. She is just busy with her work.
W:I don't know why she has to work so hard.
M:I think she wants to make more money for you. You know, you'll go to college next year. It's costly.
W:I guess you are right.
M:Your mother must feel very sad now.
W:I'll go home and apologize to her tonight.
Text 9
W:Mr Keller, can you tell me something about J. K. Rowling?
M:Well, she was born in a small town in Bristol on July 31,1965.
W:When did she begin to write stories?
M:Oh, very early. At the age of six, she wrote her first story. It's name was Rabbit.
W:How did she come up with the idea to write HarryPotter?
M:It was on a long train trip in the summer of 1990 that the idea came to her. But the book didn't come out until the June of 1997.
W:People say life was very difficult for her when she wrote the book,is that true?
M:That's right. Her husband had left her and she had a baby daughter to take care of. It was so cold in winter in her house that she had to write in a caf nearby.
W:Thank you for telling me so much about J. K. Rowling, Mr Keller.
M:You are quite welcome.
Text 10
Red is the color of fire, heat, blood and life. People say red is an exciting and active color, and they connect red to a strong feeling like anger. Red is used to indicate danger, such as for stop signs and fire engines. Orange is the bright, warm color of leaves in autumn. They connect orange to happiness. Yellow is the color of sunlight. People say it is a cheerful and lively color. They also connect yellow to happiness. Green is the color of grass in spring. Blue is the color of the sky and water. Police and navy uniforms are blue. When people are sad, they say,“I feel blue.〞 They connect blue to feelings like unhappiness and fear. Purple is the deep, soft color of darkness and shadow. People consider purple a noble color. They connect it to loneliness. White is the color of snow. People describe white as a pure, clean color. They connect white to a bright, clean feeling. Doctors and nurses wear white uniforms. On the other hand, black is the color of night. People wear black clothes at serious occasions such as funerals and graduations.
第二局部阅读理解(共两节,总分为40分)
第一节(共15题;每一小题2分,总分为30分)
阅读如下短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最优选项。

A
Are you looking for some new and exciting places to take your kids to? Try some of these places:
●Visit art museums. They offer a variety of activities to excite your kids' interest. Many offer workshops for making handmade pieces, traveling exhibits, book signings(签名) by children's favorite writers, and even musical performances and other arts.
●Head to a natural history museum. This is where kids can discover the past from dinosaur models to rock collections and pictures of stars in the sky. Also, ask what kind of workshops and educational programs are prepared for kids and any special events that are coming up.
●Go to a Youtheater. Look for one in your area offering plays for child and family visitors. Pre­show play shops are conducted by area artists and educators where kids can discover the secret about performing arts. Puppet (木偶) making and stage make­up are just a couple of the special offerings you might find.
●Try hands­on_science. Visit one of the many hands­on science museums around the country. These science playlands are great fun for kids and grown­ups alike. They'll keep your child mentally and physically active the whole day through while pushing buttons, experimenting, and building. When everyone is tired, enjoy a fun family science show, commonly found in these musemns.
文章大意:本文为说明文,题材为介绍说明类。

主要介绍了几家各具特色的博物馆,可以带给孩子们一些新的体验。

21.If a child is interested in the universe, he probably will visit________.
A.a Youtheater
B.an art museum
C.a natural history museum
D.a hands­on science museum
答案:C 细节理解题。

根据第三段对natural history museum的介绍可知答案。

本段提到“pictures of stars in the sky〞,这与universe(宇宙)相对应。

22.What can kids do at a Youtheater?
A.Look at rock collections.
B.See dinosaur models.
C.Watch puppet making.
D.Give performances.
答案:C 细节理解题。

根据第四段最后一句可知,在Youtheater,孩子们可以看到木偶的制作。

23.What does “hands­on science〞 mean in the last paragraph?
A.Science games designed by kids.
B.Learning science by doing things.
C.A show of kids' science work.
D. Reading science books.
答案:B 词义猜测题。

根据最后一段中“They'll keep your child mentally and physically active... while pushing buttons, experimenting, and building.〞可知,这里指通过动手操作来学习的方式。

24.Where does this text probably come from?
A.A science textbook. B.A tourist map.
C.A museum guide. D.A news report.
答案:C 推理判断题。

概括全文可知,本文主要介绍了带孩子去游览的几家各具特色的博物馆。

B
When you're lying on the white sands of the Mexican Riviera, the stresses(压力)of the world seem a million miles away. Hey, stop! This is no vacation—you have to finish something!
Here lies the problem for travel writer and food critic(评论家)Edie Jarolim, “I always loved traveling and always liked to eat, but it never occurred to me that I could make money doing both of those things,〞 Jarolim said. Now you can read her travel advice everywhere—in ArtsandAntiques, in Brides, or in one of her three books, The CompleteIdiot'sTravelGuideinMexico'sBeachResorts.
Her job in travel writing began some eight years ago. After getting a PhD in English in Canada, she took a test for Frommer's travel guides, passed it, and got the job. After working at Frommer's, Jarolim worked for a while at Rough Guides in London, then Fodor's, where she fell so in love with a description of the Southwest of the U.S. that she moved there.
Now as a travel writer, she spends one­third of her year on the road. The rest of the time is spent completing her tasks and writing reviews of restaurants at home
in Tucson, Arizona.
As adventurous as the job sounds, the hard part is fact­checking all the information. Sure, it's great to write about a tourist attraction, but you'd better get the local(当地的)museum hours correct or you could really ruin someone's vacation.
文章大意:文章通过介绍Jarolim的工作,让读者了解了一种以旅游写作为生的职业。

25.Which country does Jarolim live in now?
A.Mexico. B.The U.S.
C.The U.K. D.Canada.
答案:B 细节理解题。

根据第三段最后一句可知亚罗利姆搬到了美国;并结合第四段最后一句“...at home in Tuc son, Arizona〞可知答案为B项。

26.What is most difficult for Jarolim?
A.Working in different places to collect information.
B.Checking all the facts to be written in the guides.
C.Finishing her work as soon as possible.
D.Passing a test to write travel guides.
答案:B 细节理解题。

根据最后一段第一句“...the hard part is fact­checking all the information.〞可知答案为B项。

27.What do we know about Jarolim from the text?
A.She is successful in her job.
B.She finds her life full of stresses.
C.She spends half of her time traveling.
D.She is especially interested in museums.
答案:A 推理判断题。

根据第二段最后一句“Now you can read her travel advice everywhere...〞可知A项正确。

根据第二段亚罗利姆所说的话“我一直喜欢旅游和美食,但从未想过可以通过这两件事挣钱〞可知B项错误。

根据第四段第一句可知她一年中有三分之一的时间在旅游,C错误;根据文章最后一句可知核实当地博物馆的准确工作时间只是她旅游过程中必须要做的一项工作,而不是因为她对博物馆感兴趣,所以D项错误。

28.What would be the best title for the text?
A.Adventures in Travel Writing
B.Working as a Food Critic
C.Travel Guides on the Market
D.Vacationing for a Living
答案:D 主旨大意题。

文章主要通过介绍亚罗利姆的工作向读者介绍一种以旅游写作为生的职业。

C
(2015·卷·A)
The Boy Made It!
One Sunday, Nicholas, a teenager, went skiing at Sugarloaf Mountain in Maine.In the early afternoon, when he was planning to go home, a fierce snowstorm swept into the area.Unable to see far, he accidentally turned off the path.Before he knew it, Nicholas was lost, all alone! He didn't have food, water, a phone, or other supplies.He was getting colder by the minute.
Nicholas had no idea where he was.He tried not to panic.He thought about all of the survival shows he had watched on TV.It was time to put the tips he had learned to use.
He decided to stop skiing.There was a better chance of someone finding him if he stayed put.The first thing he did was to find shelter from the freezing wind and snow.If he didn't,his body temperature would get very low,which could quickly kill him.
Using his skis,Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.
By that evening,Nicholas was really hungry.He ate snow and drank water from a nearby stream so that his body wouldn't lose too much water.Not knowing how much longer he could last,Nicholas did the only thing he could—he huddled(蜷缩)in his cave and slept.
The next day,Nicholas went out to look for help,but he couldn't find anyone.He followed his tracks and returned to the snow cave,because without shelter,he could die that night.On Tuesday,Nicholas went out again to find help.He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.After two days stuck in the snow.Nicholas was saved.
Nicholas might not have survived this snowstorm had it not been for TV.He had often watched Grylls' survival show Manvs. Wild.That's where he learned the tips that saved his life.In each episode(一期节目)of Manvs. Wild,Grylls is abandoned in a wild area and has to find his way out.
When Grylls heard about Nicholas' amazing deeds,he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.
文章大意:本文是一篇记叙文。

讲述了Nicholas在一次滑雪时迷路,他利用自己在电视里学到的求生技能成功逃生的故事。

29.What happened to Nicholas one Sunday afternoon?
A.He got lost. B.He broke his skis.
C.He hurt his eyes. D.He caught a cold.
答案:A 细节理解题。

根据第一段第四句,“Before he knew it, Nicholas was lost, all alone!〞可知答案。

说明Nicholas迷路了。

应当选A。

30.How did Nicholas keep himself warm?
A.He found a shelter.
B.He lighted some branches.
C.He kept on skiing.
D.He built a snow cave.
答案:D 细节理解题。

根据文章第四段Using his skis.Nicholas built a snow cave.He gathered a huge mass of snow and dug out a hole in the middle.Then he piled branches on top of himself,like a blanket,to stay as warm as he could.可知,Nicholas保持温暖的方式是建了一个雪洞。

应当选D。

31.On Tuesday,Nicholas________.
A.returned to his shelter safely
B.was saved by a searcher
C.got stuck in the snow
D.stayed where he was
答案:B 细节理解题。

根据第六段He had walked for about a mile when a volunteer searcher found him.可知,星期二的时候,Nicholas被一名志愿搜索者救了。

应当选B。

32.Nicholas left Grylls a very deep impression because he________.
A.did the right things in the dangerous situation
B.watched Grylls' TV program regularly
C.created some tips for survival
D.was very hard­working
答案:A 推理判断题。

根据最后一段...he was super impressed that Nicholas had made it since he knew better than anyone how hard Nicholas had to work to stay alive.可知,Grylls 这个人想表达一个小男孩能在如此困难的情况下成功逃生是难能可贵的,A选项正好能表达此意思。

应当选A。

D
Besides the excitement of travel, one reason to study abroad is that you will experience new customs, holidays, foods, art, music and politics firsthand.
“I learned the language and am now fluent, but perhaps more important was how much I learned about cultures, people and myself. I learned this from the viewpoint of an active member of the community and my (host) family, not from the tourist's point of view,〞 says Andrew, who studied in Poitiers, France.
Another reason for studying abroad is that you'll gain self­confidence. Christina studied in Caracas, Venezuela, a city of 10 million people and a huge change from her hometown of 35, 000! Christina says she learned how to better stand up for herself and her beliefs and to express herself in another language. What could make you more confident than that?
Living away from home can also help you adjust in the transition (过渡) to college and adulthood. Matthew says he returned from studying in Australia with confidence and a real interest in international affairs that really set him apart from his peers. “After having gone abroad in high school, I found the transition to college to be a breeze—moving 560 miles from home didn't seem particularly frightening after having lived thousands of miles away.〞
And speaking of college, improving your language skills might help you get into choice colleges and even land future jobs. Colleges and employers know that studying abroad provides leadership skills in a world that is increasingly globally interconnected.
Most of all, it's fun! You're not likely to suffer from general boredom while
you're studying in a different learning environment.
文章大意:如今,中学生出国留学热方兴未艾。

人们终究为什么选择出国留学呢?本文通过一些实例告诉读者出国留学的好处。

33.What did Andrew pay special attention to while studying abroad?
A.The foreign food.
B.The foreign culture.
C.The foreign customs.
D.The foreign language.
答案:B 细节理解题。

根据第二段Andrew的讲话可知,他在国外掌握了流利的外语,但是他更看重的是了解外国文化,故B项正确。

34.The example of Christina shows that studying abroad can________.
A.change our habits
B.offer us opportunities
C.increase our knowledge
D.give us self­confidence
答案:D 细节理解题。

根据第三段首句与末句可知,Christina出国留学最大的收获是得到了自信,故D项正确。

35.The underlined word “breeze〞 in Paragraph 4 probably means________.
A.something very important
B.something very interesting
C.something very easy
D.something very hard
答案:C 词义猜测题。

Matthew的讲话明确,从上高中起他就已在数千英里之外的国外上学,去离家560英里的大学对他来说是小菜一碟。

由此可知,breeze表示“轻而易举的事〞。

第二节(共5小题;每一小题2分,总分为10分)
根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最优选项。

选项中有两项为多余选项。

Why Rent Textbooks?
Textbook renting is now a new fashion among college students.__36__Let's examine carefully further and see why renting books is a cost­effective way without shelling too much money from your pocket.
Give value for your money
__37__Those non­major subjects are better acquired through renting. It saves money and helps you give out the money you save on some other personal possessions you need in college. __38__
Save time
You can save a great deal of time when renting a textbook. Instead of browsing your way for hours trying to look for better deals online, you can simply go to a popular book renting marketplace online and just order away.__39__ User Friendly
Aside from being able to save money and time,__40__Imagine trying to scan the virtual bookshelf and checking on comments of previous users and figuring out which ones got bad comments and which had great ones. It could be fun at first but if you are short of time, the process can become annoying. If you rent books, you will only be needing the book's ISBN number and find it right away. No more time­wasti ng site search.
A.renting textbooks brings convenience to all users.
B.There is literally no need to skim for hours.
C.The idea of renting one never existed since the books are affordable in libraries.
D.Research was made to find out if renting helps one save money and time rather than buying new textbooks.
E.Renting textbooks allows you to save at least 50% off the standard retail price (零售价) for each item.
F. Renting textbooks is a relatively new idea for everyone, indeed.
G.You don't have to buy all of your textbooks.
答案:36~40 DGEBA
第三局部英语知识运用(共两节,总分为45分)
第一节完形填空(共20小题;每一小题1.5分,总分为30分)
阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C、D),选出最优选项。

(2015·福建卷) One of the easiest things in the world is to become a fault­finder.However,
life can be __41__ when you are not busy finding fault with it.
Several years ago I __42__ a letter from seventeen­year­old Kerry,who described herself as a world­class fault­finder,almost always __43__ by things.People were always doing things that annoyed her,and __44__ was ever good enough.She was highly self­critical and also found fault with her friends.She became a really __45__ person.
Unfortunately,it took a horrible accident to change her __46__.Her best friend was seriously hurt in a car crash.What made it almost __47__ to deal with was that the day before the __48__,Kerry had visited her friend and had spent the whole time criticizing her __49__ of boyfriends,the way she was living,the way she related to her mother,and various other things she felt she needed to __50__.It wasn't until her friend was badly hurt that Kerry became __51__ her habit of finding fault.Very quickly,she learned to appreciate life rather than to __52__ everything so harshly(刻薄).She was able to transfer her new wisdom to other parts of her __53__ as well.
Perhaps most of us aren't as extreme at fault­finding,__54__ when we're honest,we can be sharply __55__ of the world.I'm not suggesting you __56__ problems,or that you pretend things are __57__ than they are,but simply that you learn to allow things to be as they are—__58__ most of the time,and especially when it's not a really big __59__.
Train yourself to “bite your tongue〞,and with a little __60__,you'll get really good at letting things go.And when you do,you'll get back your enthusiasm and love for life.
文章大意:本文是一篇记叙文。

通过毒舌女孩Kerry的经历让我们意识到学着放手,才能让自己的世界变得更美好。

41.A.lonely B.great
C.quiet D.uneasy
答案:B 考查形容词。

A.lonely孤独的;B.great美好的;C.quiet安静的;D.uneasy 不舒服的。

世界上最简单的事情就是成为一个挑错者,然而,当你不忙于找错误时,人生可以变得很美好。

应当选B。

42.A.received B.answered
C.expected D.rejected
答案:A 考查动词。

A.received收到;B.answered回答;C.expected期望;D.rejected
排斥。

几年以前,我收到一封来自17岁女孩Kerry的信。

应当选A。

43.A.threatened B.interrupted
C.bothered D.spoiled
答案:C 考查动词。

A.threatened威胁;B.interrupted打扰;C.bothered麻烦;
D.spoiled娇惯。

这个叫做Kerry的女孩说自己是一个世界级的找错者,她总是被各种事情困扰着。

应当选C。

44.A.anything B.everything
C.something D.nothing
答案:D 考查不定代词。

A.anything任何事;B.everything每一件事;C.something 某事;D.nothing没有事。

人们总是做着那些惹她恼怒的事情,没有一件事是好的,应当选D。

45.A.caring B.boring
C.interesting D.surprising
答案:B 考查形容词。

A.caring关心的;B.boring令人讨厌;C.interesting有趣的;
D.surprising令人惊奇的。

她具有高度的自我批评精神,她也会对自己的朋友挑毛病。

她成为了一个非常令人讨厌的人。

应当选B。

46.A.attitude B.plan
C.measure D.explanation
答案:A 考查名词。

A.attitude态度;B.plan计划;C.measure措施;D.explanation 解释。

不幸的是,一场恐怖事故的发生改变了她的态度。

应当选A。

47.A.urgent B.unnecessary
C.certain D.impossible
答案:D 考查形容词。

A.urgent紧急的;B.unnecessary不必要的;C.certain确定的;
D.impossible不可能的。

她最好的朋友在一场车祸中受伤很严重,让事情处理起来变得不可能的事情是,发生事故的前一天Kerry拜访了她的朋友,应当选D。

48.A.occasion B.event
C.accident D.adventure
答案:C 考查名词。

A.occasion场合;B.event事项;C.accident事故;D.adventure 冒险。

发生事故的前一天,Kerry拜访了她的朋友,应当选C。

49.A.memory B.notice
C.evidence D.choice
答案:D 考查名词。

A.memory记忆;B.notice注意;C.evidence证据;D.choice选择。

在这期间全程批评了她选择男朋友的眼光、她生活的方式、她与母亲联络时候的方式,应当选D。

50.A.hear B.contribute
C.express D.admit
答案:C 考查动词。

A.hear听;B.contribute贡献;C.express表达;D.admit承认、许可。

在这期间全程批评了她选择男朋友的眼光、她生活的方式、她与母亲联络时候的方式,还有各种其他她认为她需要表达的。

应当选C。

51.A.aware of B.afraid of
C.curious about D.confused about
答案:A 考查短语。

A.aware of注意; B.afraid of担心;C.curious about对……好奇;D.confused about对……迷惑。

直到他的朋友受了重伤,Kerry才注意到她挑毛病的习惯。

应当选A。

52.A.discuss B.realize
C.judge D.settle
答案:C 考查动词。

A.discuss讨论;B.realize意识到;C.judge评价;D.settle解决。

非常快的,她学会了欣赏生活而不是对每件事都很刻薄。

53.A.family B.life
C.career D.education
答案:B 考查名词。

A.family家庭;B.life生命;C.career事业;cation教育。

她能够将她的新智慧用在她生活的其他方面。

应当选B。

54.A.so B.or
C.but D.for
答案:C 考查连词。

A.so于是;B.or或者;C.but但是;D.for对于。

可能我们中的大多数人都不会极端寻找错误,但是当我们诚实面对的时候,我们可以锋利地批判世界。

应当选C。

55.A.proud B.sure
C.hopeful D.critical
答案:D 考查形容词。

A.proud骄傲的;B.sure确定的;C.hopeful有希望的;D.critical 批判的。

可能我们中的大多数都不会极端地寻找错误,但是当我们诚实面对的时候,我们可以锋利地批判这个世界。

应当选D。

56.A.face B.create
C.solve D.ignore
答案:D 考查动词。

A.face面对;B.create创造;C.solve解决;D.ignore忽略。

我并不是在建议你无视问题。

应当选D。

57.A.rarer B.better
C.stranger D.worse
答案:B 考查形容词比拟级。

A.rarer更稀罕的;B.better更好的;C.stranger更奇怪的;D.worse更坏的。

我也不是在建议你假装事物比它们自身更好。

应当选B。

58.A.at least B.at last
C.by far D.so far
答案:A 考查短语。

A.at least至少;B.at last最后;C.by far到现在为止;D.so far 迄今为止。

至少在大多数时间里,你学着容忍事物的原态。

应当选A。

59.A.task B.deal
C.result D.duty
答案:B 考查名词。

A.task任务;B.deal处理、交易;C.result结果;D.duty责任。

尤其是当这不是一个特别大的事情。

应当选B。

60.A.practice B.speech
C.rest D.pity
答案:A 考查名词。

A.practice实践;B.speech演讲;C.rest休息;D.pity遗憾。

训练你自己忍着不说那些刻薄的话,小小地实践一下,你会变得很擅长放手。

应当选A。

第二节(共10小题;每一小题1.5分,总分为15分)
阅读下面材料,在空白处填入适当的内容(1个单词)或括号内单词的正确形式。

Good manners are important in my country, so__61__you are going to visit Chile, here are some of the__62__(rule) of etiquette, or good manners that you need to know about.
When to Arrive at and Leave Parties
In Chile, people aren't punctual. So, if you go to a party, you should__63__fifteen to forty­five minutes late, but no more than 45 minutes late. Also, you mustn't forget that it's very__64__(badly) for you to stay until the end of the party.
How to Greet People
If you meet people you know and you want __65__(speaker) to speak to them, you
should kiss those people on their right cheeks. Also, if those people are with friends,you have to greet__66__with a kiss, too.
It's Important to Be Polite on the Bus
If you are taking a bus,you have to give your__67__—just if you are young and healthy—to elderly or__68__(able) people.
Politeness in Opening Doors
If a couple is going to enter a door, the man has to__69__it and let the woman go__70__(one). Also, some men like to open the passenger car door if women are going to go with them in the car.
61.______ 62.______ 63.______ 64.______
65.______ 66.______ 67.______ 68.______
69.______ 70.______
答案:61.if62.rules63.arrive64.bad65.to speak66.them67.seat 68.disabled 69.open 70.first
第四局部写作
第一节短文改错(共10小题;每一小题1分,总分为10分)
假定英语课上教师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。

文中共有10处语言错误,每句中最多有两处。

错误涉与一个单词的增加、删除或修改。

增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。

删除:把多余的词用斜线(\)划掉。

修改:在错的词下画一横线,并在该词下面写出修改后的词。

注意:1.每处错误与其修改均仅限1词;
2.只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分。

Today we had a chemistry test. I found the test difficulty, but I tried hardly to do it. Suddenly Mary, my best friend, asking me to let her to copy my answers. After think for some time, I let her copy my answers. But after the test, all of us were called to the teacher's office. The teacher was angry because we had same answers in the tests. We were warned not to cheat again so she would need to see our parents.
I was very upset. I didn't cheat. I was just helping a friend. Why does she punish me?
答案:
Today we had a chemistry test. I found the test difficulty difficult , but I tried hardly hard
to do it. Suddenly Mary, my best friend, asking asked me to let her to copy my answers.
After think thinking for some time, I let her copy my answers. But after the test, all both
of us
were called to the teacher's office. The teacher was angry because we had ∧the
same
answers in the tests test . We were warned not to cheat again so or
she would need to see our
parents. I was very upset. I didn't cheat. I was just helping a friend. Why does did
she
punish me?
第二节 书面表达(总分为25分)
假设你是李华,某培训中心准备组织你校学生出国参加英语夏令营(English Summer Camp),夏令营活动安排如下:英国文化夏令营(The UK Culture Summer Camp),美国深度语言夏令营(American Language Summer Camp)。

写一封申请信给该培训中心,报名参加其中的一个夏令营。

信的内容必须包括:
1.你感兴趣的夏令营;
2.为什么想参加这个活动;
3.对这项活动有怎样的打算和期待。

注意:1.词数100左右;
2.信的开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear Sir/Madame ,
I am very glad that the English Summer Camp will be held to help us improve English and learn more about English culture.___________________________________ ______________
________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________ ________________________________________________________________________
Yours truly ,
Li Hua。

相关文档
最新文档