2020-2021学年高一英语外研版(2019)必修一同步课时作业: Unit4 Friends
- 1、下载文档前请自行甄别文档内容的完整性,平台不提供额外的编辑、内容补充、找答案等附加服务。
- 2、"仅部分预览"的文档,不可在线预览部分如存在完整性等问题,可反馈申请退款(可完整预览的文档不适用该条件!)。
- 3、如文档侵犯您的权益,请联系客服反馈,我们会尽快为您处理(人工客服工作时间:9:00-18:30)。
姓名,年级:
时间:
2020-2021学年高一英语外研版(2019)必修第一册同步课时作业Unit 4 Period IV 单元综合
1.Teen Art Show
Do you want to see your artwork displayed alongside other teens’ artwork?Don’t miss your opportunity! Showcase your paintings, sculptures, photographs and other artworks at the Environmental Educational Center。
The show will provide an opportunity for artists to network, provide feedback and become a resource for others.
Activity fee:$25
Night Fishing
Escape the night and join us as we fish at Desert Breeze Park. No experience needed. We will provide the fishing poles, transportation,the bait, help you catch a fish and best of all, teens 14 years and under do not require a license to fish.
Location:Desert Breeze Park
Activity fee:$22
Overnight Snow Trip
Join the City of Chandler in an exciting new trip! We will travel up to Camp Tontozona and enjoy great food and a campfire in the early evening.Snow play will be the highlight as we explore the snow—filled
meadows(草地) of Woods Canyon Lake and sled down small hills in the area.You will be responsible for your own ski/snowboard equipment.
Location:Camp Tontozona
Activity fee:$30
Paintballing
Come out and play paintball with all your friends! Join the City of Chandler as we go to Tempe Indoor Paintball。
This is a great way to join in the fun of playing paintball for a low, low cost。
All equipment is included. Please wear old clothes because clothes can get dirty easily!
Location:Tempe Paintball
Activity fee:$28
1.What can people do in Desert Breeze Park? ______。
A。
Meet with famous artists B。
Play with snow
C。
Play paintball D.Go fishing
2.What is special about Paintballing? ______。
A.It costs the least B。
It might make your clothes dirty
C。
People can play with friends D。
People will enjoy a campfire 3。
In which activity should people take their own ski equipment?______.
A.Overnight Snow Trip
B.Teen Art Show
C.Paintballing
D.Night Fishing
2.There was a boy in India who was sent by his parents to a boarding school(寄宿学校). Before being sent away this boy was the brightest student in his class. He was at the top in every competition. He was a champion。
But the boy changed after leaving home and attending the boarding school。
His grades started dropping. He hated being in a group. He was lonely all the time。
And there were especially dark times when he felt like killing himself。
All of this was because he felt worthless and that no one loved him。
His parents started worrying about the boy。
But even they did not know what was wrong with him. So his dad decided to travel to the boarding school and talk with him.
They sat on the bank of the lake near the school. The father started asking him casual questions about his classes, teachers and sports. After some time his dad said, “Do you know son,why I am here today?”
The boy answered back, “to check my grades?”
“No, no” his dad replied,“I am here to tell you that you are the most important person for me. I want to see you happy. I don't care about grades。
I care about you。
I care about your happiness. YOU ARE MY LIFE.”
These words caused the boy’s eyes to fill with tears。
He hugged his dad。
They didn’t say anything to each other for a long time。
Now the boy had everything he wanted。
He knew there was someone on this earth who cared for him deeply. He meant the world to someone. And today this young man is in college at the top of his class and no one has ever seen him sad!
Thanks a lot dad. YOU ARE MY LIFE.
1.The father went to the boarding school to_________.
A。
know if he was still the best student B。
find out what was wrong with his son
C。
ask some questions about his classmates D。
talk with the boy's teacher about his grades
2.If we say the questions are casual, we mean they are________.
A。
unimportant B。
strange C。
special D.difficult
3.Why were the boy’s eyes filled with tears when he heard what his father said?
A.Because his father didn't care about his grades any more.
B.Because he hadn’t had a talk with his father for a long time。
C.Because he had a chance to say his worries。
D。
Because he was deeply moved by his father’s words。
4。
The passage mainly tells us never to _________.
A.send a small boy to a boarding school B。
care too much
about a student’s grades
C.pay no attention to the power of caring D。
miss the chance to say thanks to our fathers
3。
Terrafugia Inc。
said Monday that its new flying car has completed its first flight, bringing the company closer to its goal of selling the flying car within the next year。
The vehicle—named the Transition–has two seats,four wheels and wings that fold up so it can be driven like a car。
The Transition, which flew at 1,400 feet for eight minutes last month,can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the air。
It flies using a 23-gallon tank of gas and bums 5 gallons per hour in the air. On the ground, it gets 35 miles per gallon.
Around 100 people have already put down a $10,000 deposit to get a Transition when they go on sale,and those numbers will likely rise after Terrafugia introduces the Transition to the public later this week at the New York Auto Show.But don't expect it to show up in too many driveways.It’s expected to cost $279,000.And it won’t help if you're stuck in traffic。
The car needs a runway。
Inventors have been trying to make flying cars since the
1930s,according to Robert Mann,an airline industry expert。
But Mann thinks Terrafugia has come closer than anyone to making the flying car a reality。
The govemment has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly。
The
Transition is now going through crash tests to make sure it meets federal safety standards。
Mann said Terrafugia was helped by the Federal Aviation Administration’s decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraft, which are lower than those
for pilots of larger planes Terrafugia says an owner would need to pass a test and complete 20 hours of flying time to be able to fly the Transition,a requirement pilots would find relatively easy to meet。
1.What is the first paragraph mainly about?
A.The basic data of the Transition。
B。
The advantages of flying cars.
C.The potential market for flying cars。
D。
The designers of the Transition.
2.Why is the Transition unlikely to show up in too many driveways? A。
It causes traffic jams。
B。
It is difficult to operate.
C.It is very expensive。
D.It bums too much fuel.
3。
What is the government’s attitude to the d evelopment of the flying car?
A.Cautious B。
Favorable。
C。
Ambiguous. D。
Disapproving。
4。
What is the best title for the text?
A。
Flying Car at Auto Show B。
The Transition's Fist Flight C。
Pilots’Dream Coming True D.Flying Car Closer to Reality 4。
A machine that takes sweat-laden (浸满汗水的) clothes and turns the sweat into drinking water is in use in Sweden. The machine makes the clothes turn round quickly, heats them to remove the sweat, and then passes the steam through a kind of special material to make purified water.
Since it has been brought into use, its creators say more than 1000 people have drunk others’ “sweat" in Gothenburg。
They add the liquid is cleaner than local tap water。
The device was built for the United Nations’ child-focused charity UNICEF to promote a campaign highlighting the fact that 780 million people in the world lack access to clean water.
The machine was designed and built by the engineer Andreas Hammar, known locally for his appearances on TV tech show “Mekatronik”. He said the key part of the sweat machine was a new water purification part developed by a company named HVR。
“It uses a technique called membrane distillation (膜蒸馏),” he told the BBC. “We use a special kind of material that only lets steam through but keeps bacteria, salts, clothing fibers and other things out. They have something similar to the International Space Station,but our machine is cheaper to build。
The amount of water it produces
depends on how sweaty the person is, but one person's T-shirt typically produces 10ml, about a mouthful。
"
The device has been put on show at the Gothia Cup—the world's largest international youth football tournament。
Mattias Ronge, chief executive of Stockholm—based advertising agency Deportivo, said the machine had helped raise awareness for UNICEF, but in reality had its limitations。
“People haven’t produced as much sweat as we hoped – right now the weather in Gothenburg is lousy,” Mattias Ronge said. “So we’ve equipped the machine with exercise bikes and volunteers are cycling like crazy。
Even so, the demand for sweat is greater than the supply. And the machine will never be produced in large numbers, since there are better solutions out there such as water purifying pills。
”
1.Which of the following is the disadvantage of the sweat machine?
A.The amount of water the machine produces is rather limited.
B。
It takes too long for the machine to produce water。
C。
It costs a large amount of money to build the machine。
D。
The water processed by the machine is not clean enough。
2。
UNICEF is mentioned in the text to ________。
A.show how the sweat machine works B。
show the importance of the United Nations
C.explain why the sweat machine was invented
D.tell us who
invented the sweat machine
3.What did Mattias Ronge think of the sweat machine?
A。
It could only be used in summer. B.It was not worth popularizing。
C.It did not work at all.
D.The water it produced tasted sweet。
4。
The text is written mainly to tell us that ___________.
A。
780 million people in the world lack access to clean water
B。
a machine which turns sweat into drinking water is invented
C。
a better solution to purifying dirty water is discovered
D。
the pill which turns dirty water into clean water is produced
5。
Successful students have good study habits。
①
Read about study habits below。
Work to develop any study habit you do not have.
Plan specific times for studying. Study time is any time you are doing something related to schoolwork。
It can be completing assigned (指定的) reading,working on a paper or project,or studying for a test.
② Studying at the same time each day establishes a routine that becomes a regular part of your life. When a scheduled study time comes up during the day, you will be mentally prepared to begin studying。
③ You may delay (延误) starting your studying because you don't like an assignment or think it is too hard。
If you keep delaying for any reason, you will find it difficult to get even thing done when you need to. You may rush to make up the time you wasted getting started, resulting in careless work and errors。
So it is important to make preparations in advance and act as they are。
Work on the assignment you find most difficult first。
Your most difficult assignment will require the most effort. ④
Review your notes before beginning an assignment. Reviewing the notes can help you make sure you are doing an assignment correctly。
Also, your notes may include information that will help you complete an assignment。
Call another student when you have difficulty with an assignment. ⑤
A。
Start studying as planned.
B。
Try not to do too much studying at one time。
C。
Developing good study habits will help you study properly and efficiently.
D。
Start with it since this is when you have the most mental energy. E。
There is a cas e where “two heads may be better than one.
F. Concentrate on what you are studying。
G. Try to study at the same time each day。
6.阅读下面短文,从短文后各题所给的四个选项(A、B、C 和D)中,选出可以填入空白处的最佳选项, 并在答题卡上将该项涂黑.
While traveling, you might have stayed at a hotel or a family member’s house. But have you ever thought about staying in a stranger's 1 ?
This might sound 2 , but it's actually a trend that's becoming popular around the world, including China.
Lodging rental(借宿出租) companies like Airbnb are helping people look for cheap ways to 3 . This website allows people to rent out their 4 rooms or apartments as an alternative to 5 in over 190 countries.
Created by young American men Brian Chesky, Joe Gebbia and Nathan Blecharczyk, Airbnb is a good example of a 6 economy。
Through the Internet,people share 7 such as cars,apartments and 8 their expertise。
9 post information about the location, prices, descriptions and pictures. Guests can go to the 10 and find their favorite place to stay. Users 11 their opinions on their stay so that people know whether a place is good or not。
A man in New York named Jonathan Powley even rents out
his 12 for $22 (140 yuan) per night through Airbnb. This is no 13 car。
Powley took out the car seats and changed the 14 to look more welcoming. He keeps it clean and puts flowers in it every day. He provides snacks and tells travelers where they can go and shower。
But Airbnb does have some 15 . Sometimes you end up living with a stranger or it is not as 16 as it looked like online. 17 , hosts sometimes get mad when they get home and it’s a complete 18 .
In China, Airbnb operates in five 19 including Beijing and Shanghai. The country has seen a major 20 in Airbnb users in the past year。
1.A.office B.camp C。
home
D。
garden
2。
A.great B。
amazing
C.dangerous D。
strange
3.A.travel B。
play C.walk
D。
live
4。
A.new B.private C.spare
D。
separate
5.A.shops B.hotels C。
restaurants D。
homes
6。
A。
sharing B。
different C。
fresh mercial
7.A。
objects B.rooms
C.resources D。
experiences 8。
A。
still B。
yet C。
always
D.even
9.A。
Hosts B。
Travelers
C.Guests D。
Sellers
10。
A。
company B.website C.hotel
D。
agent
11。
A。
show B。
post C。
put
D。
deliver
12.A。
expertise B。
car seats
C.apartment D。
taxi
13.A.ordinary fortable C。
terrible D。
special
14。
A。
outside B.inside C。
size
D.shape
15.A.regulations B.reasons
C.problems
D.advantage 16。
A。
nice B.cheap C。
bad
D.real
17.A。
Also B。
Instead C。
Though D。
Therefore
18。
A。
surprise B.trip C。
mess
D。
joy
19。
A.projects B。
cities
C.businesses
D.agents
20.A.shift B。
drop C。
trend
D.increase
7。
Throughout history, humans have had an urge (欲望) to make social connections。
Making friends ① _____ (be) something that most people do ②_____ (natural) when meeting people through family and friends。
In addition, the Internet has introduced a new meeting place-the social networking site (SNS).
In the United States, MySpace. com is one of ③_____ largest social networking sites with over 100 million users。
Unlike some sites that require a special ④_____(invite) to join, MySpace is open to everyone over the age of 14。
Users create their own profile (简介) page. They can decide whether they want to make their profile available (可获得的) only to friends ⑤_____ to all users.
Many people prefer using SNS ⑥_____ (stay) in touch with friends and meet new people。
Instead of ⑦_____ (ask) for a phone number or e—mail address, asking for someone's MySpace profile is
becoming a much more popular question. For many, these sites have made a positive (积极) difference in their lives by widening their social circles。
However, some people have found social networking sites carry some ⑧_____(risk). There are stories of bosses offering a job and then changing their mind after checking the
person's ⑨_____(person) profile on the Internet. So ⑩_____ is important to think about the type of information you include on your profile page。
8。
假定英语课上老师要求同桌之间交换修改作文,请你修改你同桌写的以下作文。
文中共有10处语言错误,每句中最多有两处.每处错误仅涉及二个单词的增加、删除或修改。
增加:在缺词处加一个漏字符号(∧),并在其下面写出该加的词。
删除:把多余的词用斜线(\)划掉。
修改:在错的词下划一横线,并在该词下面写出修改后的词.
注意:
1.每处错误及其修改均仅限一词
2。
只允许修改10处,多者(从第11处起)不计分.
Dear Tom,
How time flies! Next week is your birthday. Happy birthday for you! I've sent you a can of tea as a gift, which I hope you will like it。
Now I will introduce Chinese tea culture to you。
Chinese tea has history of more than 4,000 years。
General speaking,there're many kind of tea in China, including green tea, red tea and so on. Drink tea has many benefits。
For example, it can make people relaxing. Besides, it has been proved that tea was beneficial to people’s healthy. No wonder that tea is become increasingly popular with people around the world。
I hope you will love Chinese tea and tea culture。
Happy birthday!
Yours,
Li Hua 9。
假如你是林磊,最近收到了你的美国朋友John的来信。
他在来信中说,他刚进高中,不能适应新的环境,不知道如何去结交新朋友,因而情绪低落。
请根据以下内容给他写一封回信,回信应包括以下内容:
1。
向John表示问候和安慰。
2.针对他的问题提出以下建议:
(1)放学后邀请同学一起参加活动;
(2)同学遇到麻烦时,要去帮助他们;
(3)自己遇到困难时要向他们求助.
注意:词数80左右;可以适当增加细节,以使行文连贯;信的开头和结尾已写好,不计入总词数。
Dear John,
I am really sorry to hear that you feel bad after entering high school。
__________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ ___________________________________________________
Yours,
Lin Lei
答案以及解析
1.答案:1。
D;
2.B;
3.A
解析:1。
细节理解题。
根据第二部分Escape the night and join us as we fish at Desert Breeze Park。
No experience needed。
We will provide the fishing poles, transportation, the bait, help you catch a fish and best of all可知人们在Desert Breeze Park能钓鱼,故选D.
2.细节理解题。
根据第四部分Please wear old clothes because clothes can get dirty easily!可知Paintballing的特别之处可能使你的衣服弄脏,故选B。
3.细节理解题。
根据第三部分You will be responsible for your own
ski/snowboard equipment.可知Overnight Snow Trip活动中你需要负责自己的滑雪装备,故选A.
2。
答案:1.B; 2。
A; 3。
D; 4.C
解析:1。
细节理解题.根据第一段中的”His parents started worrying about the boy。
But even they did not know what was wrong with him。
So his dad decided to travel to the boarding school and talk with him。
"
可知,男孩到寄宿学校后变了很多,父母亲很担心他们,但又不知道他到底是什么问题,所以父亲决定到学校跟他谈谈交流一下,看他怎么了。
故选B。
2。
词义猜测题。
根据划线部分后面的句子"about his classes,teachers and sports"可知,是关于班级,老师,运动的不重要的问题.故选A.
3。
细节理解题。
根据"These words caused the boy’s eyes to fill with tears。
Now the boy had everything he wanted。
He kew there was someone on this earth who cared for him deeply。
He meant the world to someone。
"可知,父亲与儿子的交谈正是儿子内心里最需要的,他知道了这个世界上谁
一直在深爱着他、关爱着他,父亲的话让儿子感到落泪,故选D.
4。
推理判断题。
根据倒数第二段的句子”He knew there was someone on this earth who cared for him deeply.He meant the world to someone。
And today this young man is in college at the top of his class and no one has ever seen him sad!”可知,男孩知道世界上有人关心他以后成绩很快上去了”也就是说我们不能忽视关爱的力量。
故选C。
3.答案:1。
A; 2.C; 3.B;
4.D
解析:1。
本文是一篇记叙文。
主要讲述Terrafiigia公司,研制出了飞车,试飞成功,预计将于明年进行销售.本文主要对飞车的历史由来及其构架进行了介绍。
主旨大意题。
根据"The vehicle-named the Transition—has two seats wheels and wings that fold up so it can be driven like a car.The Transition,which flew at 1,400 feet for eight minutes last month, can reach around 70 miles per hour on the road and 115 in the flies using a 23-gallon tank of gas and bums 5 gallons per hour in the air.On the ground,it gets 35 miles per gallon.”可知,第一段中通过大量的数据
说明了飞行汽车的速度和行驶、飞行时的耗油量。
因此,第一段主要介绍了这种汽车的基本数据.故选A。
2。
细节理解题.根据“But don't expect itto show up in too many driveways. It’s expected to cost $279,000",可知,因为Transition的价格较高,所以不太可能在太多的马路上出现。
故选C。
3。
细节理解题。
根据”he government has already permitted the company to use special materials to make it easier for the vehicle to fly"
以及"Mann said Terrafugia was helped by the Federal Aviation Administration's decision five years ago to create a separate set of standards for light sport aircraf"可知,政府对于飞车的研发是比较支持的。
故选B.
4.主旨大意题。
浏览全文,主要从飞车的试飞成功、飞车的构架以及多年以前人们对飞车的设想至今成为现实展开论述。
根据"Terrafugia Inc.said Monday that its new flying car has completed its first flight”飞车试飞成功,”But Mann thinks Terrafugia has come closer than anyone to
making the flying car a reality",Mann Terrafbgia研制出的飞车比任何人都更接近现实。
故选D。
4。
答案:1.A; 2.C; 3。
B; 4。
B
解析:1.推理判断题。
根据最后一段
"So we've equipped the machine with exercise bikes and vo lunteers are cycling like crazy.Even so,
the demand for sweat is greater than the supply。
所以我们装备健身自行车,志愿者疯狂的骑自行车。
即便如此,汗水的需求大于供给可知.因为人们并没有分泌出很多的汗水,所以这种机器净化出的水的数量也很少。
故选A。
2.推理判断题。
根据文章第三段
The device was built for the United Nations'child—focused charity UNICEF to promote a campaign highlighting the fa ct that 780 million people in the world lack accessto cl ean water.可知这台装置是为了联合国的慈善机构UNICEF而设计的,目的是为了提高人们对于清洁水源的保护。
所以提到UNICEF就是为了解释设计这一机器的原因.故C正确。
3。
推理判断题。
根据最后一句
And the machine will never be produced in large numbers,since there are better solutions out there such as water purifying pills可知Mattias Ronge认为这种机器不可能被大量生产,因为有比它更好的处理净化水的方法,这种机器不值得推广.故B项正确.
4.主旨大意题。
本文介绍了一种能够把人的汗水变成清洁的饮用水的机器的工作原理以及人们对这一机器的看法;故选B。
5。
答案:CGADE
解析:1。
根据本空前的“Successful students have good study habits。
”可知,成功的学生有良好的学习习惯,此处承接上文,说的是良好的学习习惯的好处,故C项(养成良好的学习习惯会帮助你正确有效地学习.)符合语境。
故选 C项.
2。
根据本空后的“Studying at the same time each day establishes a routine that becomes a regular part of you r life.”可知,每天在同一时间学习会成为你生活中有规律的一部分,故G项(设法每天在同一时间学习.)符合语境。
故选G项.
3。
根据本空后的“So it is important to make preparations in advance and act as they are.” 可知,提前做好准备并照着做是很重要的,由此可知本段说的是按计划学习,故A项(按计划开始学习。
)符合语境。
4。
根据本空前的“Your most difficult assignment will require the most effort.”可知,最难的任务需要最大的努力,此处是说从最难的任务开始,D项中的it指代的就是most difficult assignment,故D项(从它开始,因为这是你最有精神能量的时候。
)符合语境。
5。
根据本空前的“Call another student when you have difficulty with an assignment。
” 可知,学习中遇到困难时可以给另一个同学打电话,此处解释原因,故E项(有一种情况是“三个臭皮匠可能顶一个诸葛亮”。
)符合语境。
6。
答案:1。
C; 2.D; 3。
A; 4.C; 5.B; 6.A; 7。
C; 8。
D; 9。
A; 10。
B; 11。
B; 12。
D; 13.A; 14.B; 15。
C; 16。
A; 17。
A; 18.C; 19。
B; 20。
D
解析:1。
上文提到在旅行中,你很有可能住在旅馆或家庭成员的家里。
再根据But可知,此处指不是待在旅馆或者家庭成员的家里而是陌生人的家里,故选C项.
2.根据上文”但你曾经有没有想过待在陌生人的家里? ”可知,这听起来很奇怪。
strange奇怪的,故选D项。
great伟大的;powerful有力量
的;influential有影响力的.
3.根据第一段中"While traveling”可知,Airbnb这样的租房公司正在帮助人们寻找廉价的旅行方式.travel旅行,故选A项.play玩;walk步行;drive 开车.
4。
这个网站允许人们出租他们闲置的房间或公寓,以替代190多个国家的酒店。
根据生活常识可知,出租的一定是闲置的房屋。
spare闲置的,故选C项。
new新的;normal正常的;separate分开的。
5。
根据上文可知,像Airbnb这样的租房公司正在帮助人们寻找廉价的旅行方式,所以旅游的人都去寻找廉价的民宅居住,民宅就会替代宾馆,从而达到廉价旅行的目的。
故选B项.
6。
根据下文的”share”可知,Airbnb是共享经济的一个很好的例子。
sharing 分享的,故选A项.different不同的;fresh 新鲜的;commercial商业的.
7。
根据”cars,apartments and 8 their expertise (专门知识)”可知,汽车,公寓和专门知识都是资源的一部分。
resource 资源,故选C项。
object 物体;room 房间;experience 经历。
8.此处表示递进关系,来说明人们分享资源之广泛。
even 甚至,故选D项。
still仍然;yet还;always总是。
9.这里的主人是指房屋或者公寓的持有者。
host主人,故选A项.traveler旅行者;guest客人;seller卖家.
10.根据第三段中"This website allows people to rent out…”可知,房主在网站发布房屋的信息,客人可以去网站上寻找他们喜欢住的地方。
website网站,故选B项。
company公司;clinic诊所;park公园。
11。
只有用户发布了他们的意见,人们才知道一个地方是好还是坏。
post发布,故选B项。
adapt适应;fix固定;agree同意。
12.根据下文的car可知Jonathan Powley出租的是车.taxi出租车,故选D 项.phone电话;cafe咖啡馆;apartment公寓。
13.根据下文可知,Powley对车内部进行了改造,所以说它不是一辆普通的车。
ordinary普通的,故选A项. comfortable 舒服的;definite 确定的;horrible 恐怖的。
14。
根据”Powley takes out the car seats”可知,Powley去掉汽车座椅,所以判断是改变了车的内部。
inside内部,故选B项。
outside外部;size 尺寸;shape形状。
15。
根据下文列举出的问题可知,Airbnb确实有一些问题。
problem 问题,故选C项。
connection 联系;reason 原因; advantage 优势.
16。
此处列举Airbnb存在的具体问题,因为有问题,所以它不像网上看起来那么好。
nice好的,故选A项。
cheap便宜的;bad坏的;anxious焦虑的。
17。
由句意可知,此处表示”也”,故选A项。
instead代替; though 尽管;therefore 因此。
18.主人生气的原因是自己的房屋被弄得一团糟。
mess杂乱,故选C项。
surprise惊讶;trip旅行;joy喜悦。
19。
北京和上海都是城市。
city城市,故选B项。
project工程;business
企业;agent代理人。
20。
根据第二段中”but it’s actually a trend that is becoming popular around the world, including China"可知,中国的 Airhnb用户大幅增
加.increase增加,故选D项。
decrease 下降;symptom症状;standard标准。
7.答案:①is ②naturally ③the ④invitation ⑤or ⑥to stay ⑦asking
⑧risks ⑨personal ⑩it
解析:①句意为:当通过家人和朋友认识别人的时候,交朋友对大多数人来说是一件很自然的事。
此空为句子的谓语动词,主语是动名词短语Making friends,谓语动词要用单数形式,故填is。
②句意见上一题解析。
设空处修饰动词do,应用副词。
故填naturally。
③句意为:MySpace。
com是美国最大的社交网站之一,有超过1亿的用户。
”one of the +形容词最高级+可数名词复数”为常用结构,意为”最……的……之一",故填the。
④句意为:和某些网站不一样的是,加入MySpace不需要特别的邀请,年满14岁者均可加入.设空处在句中作require的宾语,其前有不定冠词a及形容词
special修饰,应用名词。
故填invitation。
⑤句意为:他们可以决定他们的简介只对朋友可见还是对所有用户可见。
whether…or…意为"是……还是……”,故填or。
⑥句意为:很多人更喜欢用SNS来与朋友保持联系和结识新人。
_____(stay)in touch with friends… 在句中作目的状语,应用不定式。
故填to stay。
⑦句意为:相较于询问电话号码或电子邮箱地址,要别人的MySpace简介变得更加受欢迎。
设空处作介词of的宾语,应用动名词形式。
故填asking。
⑧句意为:然而,一些人发现社交网站也存在一些风险.risk为可数名词,其前有some修饰,表示"一些风险”,应用复数形式。
故填risks.
⑨设空处在句中作定语,修饰名词profile,应用形容词;此处表示”个人简介",故填personal.
⑩句意为:所以要想清楚你在个人主页里留下哪种信息,这一点很重要.分析句子结构可知,设空处在句中作形式主语,真正的主语是后面的不定式短语to think…,填it.
8.答案:
Dear Tom,
How time flies! Next week is your birthday。
Happy birthday for
to you! I've sent you a can of tea as a gift,which I hope you will like it。
Now I will introduce Chinese tea culture to you.
Chinese tea has a history of more than 4,000 years.
General Generally speaking,there’re many kind
kinds
of tea in China, including green
tea, red tea and so on. Drink
Drinking
tea has many benefits. For example, it
can make people relaxing
relaxed . Besides, it has been proved that tea was
is
beneficial to people's healthy
health . No wonder that tea is become
or
has becoming
increasingly popular with people around the world。
I hope you will love Chinese tea and tea culture。
Happy birthday!
Yours,
Li Hua 解析: 1.for 改为to,考查固定搭配,happy birthday to sb祝某人生日快乐.
2.去掉it,考查定语从句,先行词为物,在定语从句中like的宾语,所以用which或that引导,it多余.
3.加个a,考查冠词,泛指一个,所以用不定冠词.
4.General 改为Generally,考查固定搭配,generally speaking一般说来.5.kind改为kinds,考查名词的数,kind为可数名词,前面有many,所以用复数名词.
6.Drink改为Drinking,考查动名词,动词作主语,所以用动名词.7.relaxing改为relaxed,考查形容词.根据句子结构分析,此处作宾语补足语,修饰前面you用relaxed,意为”放松的",符合题意,故将relaxing 改为relaxed
8.was改为is,考查时态,描述现在的一般情况,所以用一般现在时态.9.healthy 改为health,考查名词,前面有所有格形式,所以用名词作宾语,10. become改为becoming,考查时态,表示现在正在变得日趋受欢迎,所以用现在分词和is构成现在进行时态.
9.答案:
Dear John,
I am really sorry to hear that you feel bad after entering high school. I'd like to talk about it with you。
In fact, in your high school, your classmates are also new students and facing the same problem, so you don’t have to worry too much about it。
There is also something that you can do to change this situation. First, try to invite some of your classmates to take part in some activities together after school。
This will help you understand each other better。
Then, help your classmates when they are in trouble and turn to them for help when you have difficulty。
I believe you will make many new friends and have a happy school life there。
Yours,
Lin Lei 解析:。